Published On: lun, aug. 3rd, 2020

ANUNT PUBLIC

S.C. AUTOSERVICE TOTAL S.R.L., titular al proiectului “Desfiintare corp C5 si construire service auto si birouri” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Desfiintare corp C5 si construire service auto si birouri”, amplasat in judetul Braila, mun. Braila, soseaua Baldovinesti – Complex Fanarie loturile 1,2, 3/2 si strada Negru Voda colt cu strada Oltului, continuarea procedurii de emitere a aprobarii de dezvoltare a proiectlui, intrucat proiectul nu necesita efectuarea evaluarii impactului asupra mediului si are un impact nesemnificativ asupra corpurilor de apa.

Proiectul deciziei de incadreare so motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila din mun. Braila, B.dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro-sectiunea reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul intereesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia meiului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>