Published On: lun, aug. 10th, 2020

Accident pe centura / O intreaga familie a ajuns direct la spital

Accident pe soseaua de centura, produs in aceasta dimineata. O mama de 40 de ani si copii acesteia, doi minori cu varstele cuprinse intre 12 si 14 ani, au suferit rani usoare dupa ce masina in care calatoreau s-a rasturnat dupa ce ar fi intrat într-o depasire riscanta.

La ora 08:45, o femeie de 40 de ani, din judetul Iasi, conducea un vehicul pe DN 2B, din directia Baldovinesti catre Braila. Angajandu-se intr-o depasire riscanta, in ultimul moment aceasta a tras de volan drepta pentru a intra din nou in coloana, insa a pierdut controlul masinii si a lovit un stalp metalic de pe marginea drumului. Masina celor trei s-a rasturnat, rezultand ranirea usoara a pasagerilor.

Imediat dupa producerea accidentului, la fata locului s-au deplasat doua ambulante SMURD si o autospeciala de descarcerare, fiind descoperit autoturismul rasturnat dar, din fericire nu a fost nevoie de interventia echipajului de la Descarcerare. Cele trei victime, cu rani usoare, au fost transportate la spital cu echipajele SMURD.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>