Published On: mar, iul. 28th, 2020

Zeci de braileni, diagnosticati zilnic cu COVID-19 / Noul bilant al infectarilor

Potrivit informatiilor transmise de Institutia Prefectului, de la inceputul pandemiei de coronavirus, la nivel local au fost inregistrate, in total, 738 de cazuri, dintre care 44 sunt cazuri nou confirmate in Braila, in ultimele 24 de ore.
De asemenea, la Braila sunt internati, in acest moment, 274 pacienti, 6 dintre acestia fiind transferati din alte judete.
In ceea ce priveste numarul deceselor, astazi, 28.07.2020, in judetul nostru sunt inregistrate 20 ( 14 confirmate in Braila, 4 in Galati, 1 in Tulcea si 1 Ialomita-transferate la Braila). Totodata, la acest moment, sunt 219 de persoane in carantina si 40 in izolare la domiciliu.
In ziua de 27 iulie 2020, politistii au actionat in sistem integrat, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19.

Astfel, in ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 434 de persoane si a 15 societati comerciale.

In acest context au fost identificate 7 persoane care nu respectau masurile de protectie individuala, acestea fiind sanctionate contraventional in conformitate cu Legea 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodata, politistii braileni au desfasurat si 6 actiuni punctuale, in cadrul carora au fost legitimate peste 100 de persoane si oprite in trafic si verificate 49 de vehicule, fiind aplicate 18 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.600 de lei.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>