Published On: mar, iul. 14th, 2020

VIDEO “Gunoaie” pe doua picioare / Nesimtitii Brailei ne sufoca cu mizeria

Aceasta este realitatea in teren. Gunoaiele aruncate la intamplare alcatuiesc un peisaj dezolant, uneori autoritatile aratand ca au capitulat in fata nesimtirii Gunoaielor pe doua .

Imaginile de mai jos au fost surpinse zilele trecute, in diferite zone ale orasului, ticsit parca de nesimtirea oamenilor.

In perioada 30.06.2020 – 11.07.2020, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila au aplicat mai multe sanctiuni contraventionale persoanelor surprinse incalcand prevederile in vigoare privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului Braila. Totodata, un alt brailean a fost sanctionat contraventional pentru distrugerea spatiului verde. Toti contravenientii au fost surprinsi de camerele de supraveghere din municipiu in timp ce incalcau normele legislative in vigoare. Astfel, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum si in alte locuri publice, a reziduurilor de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate si sanctionate contraventional  2 persoane, care si-au aruncat gunoiul la Podul Apollo si langa Cimitirul ”Sf. Maria”. In primul caz, este vorba despre un barbat in varsta de 30 de ani, din Braila, pe care camerele l-au surprins cum arunca mai multi saci plini cu gunoi menajer langa modulul de colectare selectiva de pe str. Ion Ghica/Pod Appolo. Acesta a fost amendat cu suma de 1.000 lei. In al doilea caz, un barbat in varsta de 38 de ani, din Braila, a fost depistat doua zile la rand, aruncand gunoi pe domeniul public, langa Cimitirul ”Sf. Maria”. Si acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din zona, barbatul fiind pus de politistii locali sa stranga gunoiul pe care l-a aruncat langa gardul cimitirului. Acesta a fost sanctionat contraventional cu suma de 2.000 lei.

In ce priveste distrugerea spatiului verde, in dimineata zilei de 11.07.2020, un barbat in varsta de 43 de ani a fost surprins in timp ce distrugea gazonul plantat in fata Cimitirului ”Sf. Maria”. Pe imaginile surprinse de camerele de supravghere din zona se observa cum barbatul desprinde o bucata de gazon, o pune intr-o sacosa, pleaca, apoi se intoarce pentru a mai desprinde inca o bucata. In scurt timp insa, el a fost identificat de catre politistii locali, barbatul fiind sanctionat cu suma de 2.000 de lei. Individul a adus totodata gazonul inapoi, aducand zona la conditia initiala.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>