Published On: vin, iul. 31st, 2020

UPDATE: Prefectul Brailei, in pericol? Consilierul sau este infectat cu coronavirus

Coronavirusul a ajuns in PNL Braila. Vasile Cortez, consilierul prefectului Catalin Boboc, a fost testat pentru COVID-19 iar rezultatul a iesit pozitiv. Acesta se afla in spital, insa sustine ca nu are simptome specifice.

Catalin Boboc nu se simte in pericol desi consilierul sau este diagnosticat cu COVID-19, acesta declarand ca de obicei poarta masca, pentru a evita astfel de situatii, insa pentru orice eventualitate a decis ca in weekend sa stea acasa. “Nu stau fara masca cu oamenii”.

Totodata a precizat ca in aceste zile de weekend va urma si o dezinfectie a Cladirii Prefecturii.

Stirea initiala

Coronavirusul a patruns si in Institutia Prefectului Braila. Un angajat a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS COV2. Colegii persoanei infectate au primit recomandarea de a se izola la domiciliu pana la noi masuri hotarate de DSP, in urrma anchetei epidemiologice. Prefectul Catalin Boboc a declarat ca nu este contact direct cu persoana infectata.

Conform procedurilor a fost demarata ancheta epidemiologica la nivelul institutiei, colegii de serviciu cu care acesta a interactionat în perioada de risc primind recomandarea de a ramane la domiciliu, pana la stabilirea de catre DSP a masurilor care se impun”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>