Published On: vin, iul. 10th, 2020

Tot mai multi tineri loviti de coronavirus / In Braila situatia se mentine alarmanta

Cresterea cazurilor de infectare cu coronavirus se mentine alarmanta atat la nivel national cat si local.  Astazi, in judetului Braila sunt confirmate 268 de cazuri (plus 9 decese insumand 277 de cazuri), cu 13 cazuri in plus fata de ieri.

De asemenea, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila au fost inregistrate 12 decese ( 9 braileni si  3 galateni).

La nivel national 592 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate in ultimele 24 de ore, potrivit celui mai recent bilant al autoritatilor. Alte 13 persoane au murit. La terapie intensiva se afla in prezent 236 de pacienti. Numarul testarilor noi este de 14.680, fiind a doua zi cu cele mai multe testari dupa 29 aprilie, cand au fost efectuate 16.684.

Noutatea este ca in ultimele zile, cei mai multi pacienti sunt tineri. Managerul Institutului de Pneumologie Marius Nasta, Beatrice Mahler, spune ca la spital ajung tot mai multi tineri infectati cu COVID-19, iar cazurile moderate si grave sunt tot mai multe.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>