Published On: joi, iul. 9th, 2020

Tatal lui Mihai Tudose a fost diagnosticat cu COVID / Pesedistilor, exista coronavirus sau nu?

Aflat la Spitalul SRI din Bucuresti, tatal in varsta de 80 de ani al ex-premierului Mihai Tudose a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus, asa cum insusi Tudose a confirmat pentru cotidianul Libertatea. Si medicul brailean Dorin Giol de la Serviciul de Ambulanta Braila, care il trata acasa pe tatal lui Tudose, atunci cand acesta se afla la Braila, a fost, de asemenea, confirmat cu coronavirus, sustine aceeasi sursa.

Tatal fostul premier, un om deosebit, este diagnosticat cu mai multe boli cronice, iar suferinta acestuia il topeste pe picioare pe fiu, inca afectat puternic de trecerea in nefiinta a mamei sale.

Poate ca Tudose va trece, in aceste momente, peste discursul politicianist al PSD si va indemna populatia sa respecte cu strictete normele sanitare, in conditiile in care, cel putin la Braila, este catalogat drept cel mai influent politician.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>