Published On: joi, iul. 9th, 2020

Sondaj / Sunteti multumiti de primarul Marian Dragomir?

Ziarul INFOBRAILA realizeaza un sondaj care are ca scop evaluarea gradului de multumire al brailenilor fata de primarul Marian Dragomir (PSD).

Pentru a participa la sondaj este de ajuns un click aici si veti fi directionat catre site.

Va multumim pentru participare!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 3 Comments
Have Your Say
  1. A promis ca vor începe asfaltarile in Lacu Dulce chiar dupa ce a câștigat mandatul. Ce a făcut???A asfaltat strada Deltei când a candidat Dancila ,o lucrare făcută în viteza de proasta calitate și fara nici un plan.Adica au asfaltat fara a conecta utilitatile.Acum 5 ani nu se fac săpături.Ce fac oamenii?Toate făcute în stilul tipic romanesc in defavoarea cetățeanului.

  2. De ani de zile, noi locuitorii străzii Moș ion roată, ne chinuim și cerem asfaltarea străzii aflată în cartierul Izlaz. Este o palmă de strada, dar nu va spun vara, când circula mașini, praful este pana la fire. Nu s-a rezolvat nimic. La toate alegerile numai promisiuni. Nu zic ca nu a făcut nimic pentru oraș, dar tot ce a făcut a fost în beneficiul lui, pentru reclamă bună la public, nu pentru nevoile adevărate ale cetățenilor, nici nu avem prea mari așteptări, ținând cont ca toți vin să-și încarce conturile, după care i-și vad liniștiți de treabă! Poate s-o găsi cineva să ne audă și nouă vocea! Abia atunci pot spune ca acel primar a făcut ceva și pentru noi, cetățenii care nu se afla în centrul orașului!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>