Published On: mie, iul. 1st, 2020

S-a inregistrat decesul cu numarul 7 / Cine este braileanul care nu a mai avut forta de a lupta cu virusul SARS CoV-2

Share This
Tags

Douazeci si patru de ore de aparenta liniste in Spitalul Judetean Braila. Numarul infectarilor a stagnat insa, din nefericire, s-a mai inregistrat un deces. Este vorba despre un batran de 89 de ani cu multiple comorbiditati (diabet si boli de inima)

Pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, astazi, 01.07.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate 1206 de persoane, aflate in izolare voluntara si 24 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.

Mentionam ca 10.296 de persoane  au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile si 1198 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata.

De asemenea, conform raportarii DSP, de la inceputul pandemiei, la Braila 220 de  persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 117 au fost externate( vindecate si asimptomatice), iar  103  pacienti sunt internati in Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Alti 9 pacienti au decedat, respectiv 7 confirmati in Braila si 2 in Galati. Ultimul decedat este un batran de 89 de ani care suferea de numeroase comorbiditati, diabet si o boala de inima.

In ceea ce priveste raportarea IPJ Braila, in ziua de 30 iunie 2020, politistii au actionat in sistem integrat, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19. Astfel, in ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a masurilor si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 1.194 de persoane si a 17 societati comerciale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>