Published On: mie, iul. 22nd, 2020

S-a confirmat! Yazaki a devenit focar de coronavirus / Angajatii au luat cu asalt Spitalul Judetean Braila

Este alerta in Braila. Coronavirusul se extinde cu rapiditate. Epidemia de COVID-19 a inchis temporar o fabrica de confectii din Braila cu 476 de angajati dupa ce 42 de persoane au fost testate pozitiv, iar acum,  fabrica de piese auto YAZAKI, cu peste 3000 de muncitori, risca sa aiba aceeasi soarta.

Anuntul vine din partea Institutiei Prefectului care declara ca YAZAKI, cel mai mare angajator privat din Braila, a devenit o bomba cu ceas. “Angajati de la Yazaki se tot infecteaza, daca nu se izoleaza toti contactii cazurilor pozitive, inchidem fabrica!” Ieri s-a inregistat un record de prezentari la spital, dar si de teste pozitive, multi infectati provenind din aceasta fabrica.

De mentionat este si faptul ca, incepand de astazi, vom avea din nou forte de ordine publica ce vor monitoriza carantinatii la domiciliu si se REDESCHID si centrele de carantina.

Citeste si Spitalul Judetean Braila se pregateste pentru ce este mai RAU / Se termina paturile destinate COVID-19

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 3 Comments
Have Your Say
  1. Niko spune:

    Chiar nu-nțeleg ce se așteaptă ca să se-nchidă fabrica…totul depinde de cei din conducere…niște inconștienți…și tot continuă să angajeze…

  2. Georgiana spune:

    Trebuia sa inchida fabrica si sa faca teste oamenilor de la primul infectat nu dupa ce s-au infectat atatea persoane. Rusine Yazaki si Prefectului ca nu au luat masuri din timp.

  3. Ciprian spune:

    Doamne in ce vremuri tráim…

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>