Published On: lun, iul. 27th, 2020

Rusine celor doi asa zisi politicieni ai Brailei / Daca atat pot, atunci ce au facut ca sa ne merite?

Ei sunt cei doi candidati cu sanse reale la carma judetului?

Si da, au inceput, din nou!! A nu stiu cata runda de palmuiri virtuale intre seful judetului si reprezentantul Guvernului in teritoriu. A reinceput un circ ieftin intre doi lei mai sleiti de putere decat leul filmat zilele trecute in gradina zoologica Braila. Doi lei, unul care baga batul prin retelele de socializare, deranjandu-l pe celalalt cate putin, dar nu suficient. In replica, celalalt transmite provocari … si unde credeti? Tot pe Facebook, ca doar acesta i-a facut cunoscuti.

Boboc il face vinovat pe Chiriac pentru aglomeratia de la UPU si ca raspuns, Chiriac se “autoinvita” pe teritoriul prefectului, provocandu-l la o conferinta de presa, sperand ca il va “bate” chiar acasa la el.

Razboiul  (circul) dintre cei doi a trecut barierele politice iar sagetile aruncate unul altuia ajung sa atinga brailenii nevinovati si bolnavi, care au facut cozi interminabile in fata spitalului dar si personalul medical, cel plin de “aplauze si flori”.

Pai, ce sa le cerem? Boboc da din umeri cand este intrebat daca li s-au aplicat sanctiuni unor PSD-isti care au luat coronavirusul in ras, fara masca pe fata si fara distantare. Culmea, implicat fiind si adversarul sau politic. Dar degeaba. Cei doi se prefac si cand au o disputa. Despre lucruri serioase, nici nu poate fi vorba.

Chiriac, mult prea ocupat cu supravegherea petreceri in terasa din Parcul Monument, omite ca testele pentru aparatele PCR, primite “de pomana”, se mai si termina si uita ca este vital ca spitalul sa aiba in permanenta resurse pentru a testa.

Intre furt de idei si blocaje birocratice, atat Boboc cat si Chiriac ingenuncheaza si mai tare sistemul medical brailean.

Ei sunt cei doi candidati cu sanse reale la carma judetului? Dintre cei doi va trebui sa alegem raul cel mai bun? Mai bun la ce? La dansuri populare? La lectii de cosmetica? Nici macar… Ce ati facut domnilor pentru a avea meritul de a reprezenta adevaratii braileni de rand, muncitori, smeriti?

O campanie electorala facuta “despre” si “cu” coronavirus?

Reamintim ca astazi ne apropiem 700 de cazuri COVID-19, cu peste 200 de persoane infectate si internate in spitalele brailene, iar lor le arde de palmuiri virtuale. Iesiti amandoi de sub birou… cat mai repede, ca ne inghionteste virusul din toate partile….

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>