Published On: vin, iul. 3rd, 2020

Mihai Tudose nu a primit lumina masonica la Braila / Mai multe motive pentru care Tudose nu poate fi mason

“Ba, Misule, pe tine cand te arde intre coloane?”, l-as fi intrebat pe “fratele meleu”, ca, deh, asta-i marca preferata de mertan al jupanului, dupa ce am citit pe siteuri ca e mason. Nu il voi intreba, insa, pentru ca Mihai Tudose nu a fost, nu este si nu va fi mason. Nu va mai agitati, bai filorusilor, ca baiatu nu-i! Na, va dau si un “egzemplu”. “E vorba de Andriciuc si de niste texte de pe Internet, dar nu e vorba de mai mult de doua-trei pagini si nu sunt preluate cuvant cu cuvant. Am avut acordul scris al autorilor. Poate am fost si putin neglijent, dar era ca si cum as face o lucrare de geometrie: nu pot pretinde ca am inventat eu Teorema lui Pitagora, declara Mihai Tudose pentru Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

Ati vazut, ba, ca n-are cum sa fie el mason, ca aia “e cu arhitecti”, cu “compase”, ca aia e cu geometria, ma rog, punctul geometric, care, apropos, la Braila e in centru, pe strada Polona, la parterul unui bloc, intr-un spatiu pe care scria, candva, Tracon.

Asa ca, terminati cu stirile voastre de cacat cu Loja Garibaldi si cu consilierul personal al sefului MLNR (nu mai scriu ce inseamna, ca articolu’ e doar pentru initiati). Hai, ba, ce dracu, credeti ca statea Misu atata timp in loja, fara sa fumeze, sa bage el o gluma de autobaza?

Mai mult, Loja Garibaldi nu e in Braila, ca aici doar astea “e”: Cavalerii Sf. Graal, Pitagora, Poarta Dunarii de Jos, Steaua Brailei. Si mai mult, la banii lu’ Misu, lua el lumina de la parlitii astia care fac cu randu’ la locu geometric, ca “n-are” bani sa aiba fiecare locu’ lui? Ce dracu, ba, vedeti? Si mai si mai mult, il vedeti voi pe Misu sa stea cu prietenii lu’ Bunea Stancu si cu liberalii astia de azi care “catindeaza” degeaba? Si “ecstrem” de mult: stiti ca in masonerie e scandal legat de constructii, dar va inchipuiti voi ca Misu s-ar baga in asa ceva, el, care este cel mai bun prieten al constructorilor, de la Galati pan’ la Busteni?

Va e, ba, suficient? Clar, Mihai Tudose nu a fost, nu este si nu va fi mason! N-are, ba, nevoie!

PS Misule, da’ daca esti, trimite un drept la replica. Da’ unu civilizat, pe email, nu cu ‘manta”, ba o militie, ba un proces… stii tu!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>