Published On: lun, iul. 13th, 2020

Mihai Tudose, in doliu / Tatal sau infectat cu coronavirus a murit

Tatal europarlamentarului brailean Mihai Tudose a pierdut lupta cu coronavirusul. Constantin Tudose, in varsta de 80 de ani, si-a dat ultima suflare pe un pat al Spitalului SRI din Bucuresti.

Corpul neinsufletit va fi adus la Braila miercuri, 15 iulie, urmand a fi depus la ora 11, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin si Elena. Inmormantarea si slujba de inhumare vor avea loc tot miercuri, 15 iulie, ora 13.30.

Pana acum doar Inalt Prea Sfintitul Pimen a avut parte de cateva ore de luat ramas bun, iar acum si tatal lui Mihai Tudose (PSD). Romanii de rand, carora rudele le-au murit cu sau de coronavirus, nu au avut ocazia sa isi ia la revedere de la cei dragi, ultimul drum facut fiind cel direct spre groapa. Un exemplu in acest sens este o inmormantare din Suceava, cand de pe marginea drumului, familia raposatului si-au strigat durerea vazand dricul cum il poarta direct spre groapa. In satul Plopeni, familia lui Costica Hlade, a avut voie doar sa priveasca din poarta cum tatal lor trece fara insufletire, cu masina de la pompe funebre, prin fata casei. A fost adus de la Spitalul Judetean din Suceava pana la cimitirul din sat unde a fost ingropat.

 

 

Dumnezeu sa il ierte!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>