Published On: mar, iul. 7th, 2020

La vanatoare de vitezomani / Zeci de braileni grabiti, trasi pe dreapta si “arsi” la buzunare

Politistii braileni au demarat duminica o actiune pentru prinderea soferilor care au uitat piciorul pe pedala de acceleratie.

La data de 05 iulie, politistii rutieri au organizat si desfasurat, pe raza judetului, o actiune pentru combaterea nerespectarii regimului de viteza, fiind folosite echipamentele pentru masurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.
Prezenta aparatelor radar are in primul rând un scop preventiv, de reducere a vitezei si sporirea atentiei participantilor la trafic, in vederea determinarii conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor meteo-rutiere.
Astfel, au fost aplicate 137 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 75.900 lei, dintre care 101 sanctiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 18 pentru nerespectarea obligatiei conducatorului auto si a pasagerilor acestuia de a purta, in timpul deplasarii pe drumurile publice, centura sau dispozitivele de siguranta omologate, 2 pentru depasirea neregulamentara si 16 pentru alte abateri ale conducatorilor auto.
De asemenea, ca masura complementara, politistii braileni au retinut in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 11 permise de conducere si au retras 1 certificat de inmatriculare.
Politistii braileni va recomanda sa manifestati disciplina in trafic, sa respectati viteza de deplasare, sa nu va angajati in efectuarea unor manevre riscante si sa acordati prioritate tuturor celor in drept!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>