Published On: vin, iul. 31st, 2020

Infobraila a avut dreptate / Turnatoarea Draghincescu, numita subprefect

Ceea ce ziarul Infobraila anunta de cateva saptamani incoace, un subiect pe care toti l-au evitat insa nimeni nu l-a negat, s-a concretizat astazi.

Simona Draghincescu (colaboratoare a securitatii sub numele “Ioana”) a fost “unsa” subprefect al Brailei. O functie “apolitica”, temporara, aceasta pregatindu-se sa ocupe in viitorul apropiat functia de prefect, dupa ce Boboc isi va depune candidatura pentru sefia Consiliului Judetean Braila.

Acest ping pong intre politicieni (apolitici) ne arata, inca o data, ce memorie ” scurta” are ex PND-ista Simona Draghincescu, care in urma cu ceva timp (cativa ani) era intr-o rafuiala continua cu cel cu care urmeaza sa colaboreze pentru “binele” brailenilor. Se pare ca aceasta a uitat cand Boboc, prin 2016 o trimitea sa isi faca un test psihologic si unul psihiatric in cazul in care aspira la o functie publica. Si daca totusi a uita, ii cerem sa ignore acesta paragraf din articol, nedorind sa instigam la ura pe motiv de “aduceri aminte”.

Catalin Boboc va colabora cu Simona Draghincescu, cu cea pe care o acuza ca face jocurile PSD, excluzand-o chiar si din partid, la un moment dat.

Boboc, mare grija, ca, desi pare ca are memoria scurta, suntem siguri ca Draghincescu nu iarta si nu uita, asa cum lasa impresia acum!

Pe final, nu uita de propriile-ti cuvinte: “La cat este de abila doamna Draghincescu imi este teama ca se poate manipula si singura. Trebuie sa avem si cate o pata de culoare in politica braileana. Nu poate fi tot gri”.

Urmeaza un intreg curcubeu pe cerul politic/apolitic brailean.

Citeste si Simona Draghincescu, care isi turna colegii de facultate la Securitate, se pregateste sa devina prefect al Judetului Braila 

 

Citeste si DOVADA / CNSAS confirma ca Simona Draghincescu a avut nume conspirativ “IOANA”

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>