Published On: mar, iul. 21st, 2020

In atentia brailenilor care viseaza la o cariera in politie / Vezi aici tot ce trebuie sa stii despre inscriere

Inspectoratul de Politie Judetean Braila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfasoara, pana la 27.07.2020, activitatea de recrutare si selectie a candidatilor pentru participarea la concursul de admitere organizat in anul 2020 la Academia de Politie ”Alexandru Ioan Cuza” – sesiunea 2020.

Persoanele interesate, care indeplinesc conditiile de recrutare, se pot inscrie pentru a participa la concursul de admitere la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”, sesiunea august-septembrie 2020.

Sunt scoase la concurs 50 de locuri la Facultatea de Politie, Specializarea Ordine si Siguranta Publica, 34 de locuri la programul de studii cu frecventa redusa si 230 de locuri la Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative, dintre care 130 de locuri la specializarea Drept si 100 de locuri, cu taxa, la specializarea Drept, programul de studii la distanta.

Cererile de inscriere se depun personal la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, cu sediul in municipiul Braila, strada Mihail Sebastian, nr. 10-12, judetul Braila, in perioada 17.07.2020-27.07.2020, intre orele 09.00-19.00, inclusiv in zilele de sambata si duminica, cu pauze de dezinfectare a materialelor in intervalul orar 13:00-14:00.

Cererea-tip de inscriere impreuna cu declaratia de confirmare a cunoasterii conditiilor de desfasurare a concursului vor fi descarcate de pe site-ul I.P.J. Braila – sectiunea Cariera / Admitere.

Probele de concurs se sustin in centrele zonale de selectie potrivit arondarii. Candidatilor inscrisi la I.P.J. Braila le este arondat ca centru zonal de selectie, Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar” Campina.

Dosarele de recrutare pentru examenul de admitere se depun de catre candidati, in volum complet, pana la data de 04.08.2020.

Detalii cu privire la inscrierea candidatilor si desfasurarea probelor de concurs, conditiile si criteriile specifice pentru recrutarea candidatilor si documentele necesare pentru intocmirea dosarului de recrutare se pot obtine de pe pagina de Internet a inspectoratului, www.br.politiaromana.ro, sectiunea Cariera-Admitere, sau accesand link-ul: https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/admitere-la-academia-de-politie-a-i-cuza-bucuresti-sesiunea-2020 .

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>