Published On: joi, iul. 23rd, 2020

Impreuna putem face diferenta intre viata si moarte / Florin are nevoie de ajutorul nostru

Florin Toader, un tanar de 32 de ani, diagnosticat cu cancer, are nevoie de noi toti, de romani cu suflet. Daca acum cateva luni era un barbat perfect normal, cu bucurii si tristeti cotidiene, astazi duce o lupta pentru propria-i viata. Singura lui sansa de vindecare este un tratament in valoare de 100 000 euro, ce poate fi facut doar in Viena.

Oamenii din Zimnicea, locul sau natal, organizeaza licitatii cu biciclete, mobilier sau chiar servicii de frizerie pentru a strange banii necesari acoperirii costurilor tratamentului ce-i ofera 90% sanse de vindecare. Micile lor donatii in bani au fost prea mici in comparatie cu suma de care este nevoie asa ca s-au mobilizat, au facut un grup pe Facebook “Impreuna pentru Florin” si au inceput sa posteze bijuterii, biciclete, jenti de masina, corpuri de mobilier sau chiar servicii de asigurari. Inclusiv frizerul unde se tundea tanarul a ales sa doneze banii pe care ii incaseaza din serviciile sale, iar una din terasele din oras a anuntat ca doneaza o parte din incasari.

Povestea lui Florin

Dumnezeu m-a supus la o incercare grea. Povestea mea a inceput acum aproximativ o luna, cand am simțit ca ceva este in neregula cu corpul meu. Am experimentat primele simptome: o durere acută in piept care a venit cu inflamarea partii stangi a corpului ( braț, piept, gat). După mai multe investigatii la un spital privat si după doua săptămâni petrecute internat la Spitalul Militar din Bucuresti, dar fără  rezultate concrete de diagnosticare, am ajuns in Viena, la Clinica privata Confratenitat. In Viena am fost diagnosticat cu Limfom Non Hodgkin celule tip B,stadiul IIA (un tip de cancer al sangelui, al celulelor limfatice)“, povesteste Florin Toader intr-o postare pe retelele de socializare.

Tot la Viena ar trebui sa faca si tratamentul cu imuno-chimioterapie ( R-CHOP) unde i s-a dat un prognostic al vindecarii de 90%. Are nevoie de 6 sedințe de chimioterapie si 8 sedințe de imunoterapie, costurile tratamentului ridicandu-se la aproximativ 100.000 euro. Trebuie mentionat ca organizarea licitatiilor este doar un prim pas. Pentru a strange banii necesari tratamentului, comunitatea ar trebui sa reuseasca sa vanda produsele si serviciile oferite.  Cei care vor sa se alature campaniei pot participa la licitatii sau pot face donatii in bani.

IBAN: RO92 RZBR 0000 0600 1586 5318

Titularul contului: Toader Florin REVOLUT : 0766735307

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>