Published On: mie, iul. 29th, 2020

FOTO O gospodarie din localitatea Dudesti a ars in intregime / Casa, magazia si 4 masini s-au facut scrum

Trei incendii, izbucnite in ultimele 24 de ore, au pus pe jar pompierii braileni.

Ieri, la ora 13.25, Punctul de lucru Maxineni a intervenit, cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, pentru stingerea unui incendiu la anexa gospodareasca din localitatea Maxineni. Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost un foc in curtea gospodariei lasat nesupravegheat. Au ars o magazie si un garaj cu o suprafata de cca. 30 mp.

Tot ieri, ora 13.30, Garda de interventie Faurei a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma la un adapost de animale din satul Satuc, comuna Galbenu. Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost jocul copiilor cu focul. A ars adapostul cu o suprafata de aproxiamtiv 10 mp.

Astazi, la ora 07.00, Punctul de lucru Dudesti a intervenit, cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, pentru stingerea unui incendiu la o locuinta din localitatea Dudesti. Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost un foc in curtea gospodariei lasat nesupravegheat. Au ars locuinta construita din paianta acoperita cu tigla, o magazie si patru autoturisme vechi, neanmatriculate (trei Dacia 1310 si un Oltcit). Incendiul a fost lichidat la ora 12.00.

Incendiu localitatea Dudesti

Incendiu localitatea Dudesti / Gospodarie facuta scrum

 

La cele trei incendii nu s-au inregistrat victime.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>