Published On: joi, iul. 2nd, 2020

EXCLUSIVITATE / Doi braileni, muncitori la un depozit de distributie medicamente din Galati, infectati cu coronavirus

Noul focar de infectie cu coronavirus din Galati a ajuns si in Braila. Este vorba despre un depozit de distributie de medicamente unde sunt angajate 35 de persoane. Toti muncitorii au fost testati si s-au primit 12 rezultate pozitive, 19  rezultate negative si alte patru analize in asteptare. Firma a fost inchisa pentru dezinfectie terminala si se continua ancheta epidemiologica pentru identificarea contactilor. Cei depistati pozitiv au fost internati in spitalele suport din Galati.

Dintre cei 12 muncitori diagnosticati cu teribilul virus, doi sunt din Braila.

Din cei 12 muncitori infectati, 2 sunt din Braila. Ei sunt raportati, internati si tratati in Galati“, a declarat pentru INFOBRAILA purtatorul de cuvant al Prefecturii Galati, Oana Nae.

Nu este prima data cand un focar de infectie cu coronavirus din Galati produce urmari si asupra Brailei. Reamintim ca focarul din Vadeni, unde muncitorii cazati acolo s-au infectat dupa o plimbare prin Galati, a trimis in Spitalul Judetean Braila 41 de pakistanezi infectati.

 

Citeste si S-a inregistrat decesul cu numarul 7 / Cine este braileanul care nu a mai avut forta de a lupta cu virusul SARS CoV-2

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>