Published On: joi, iul. 30th, 2020

Este jale / Nu mai sunt locuri in sectia de ATI destinata COVID-19 din SJU Braila

Situatie disperata in sectia de ATI a Spitalului Judetean Braila. De astazi, toate paturile, opt la numar, care pot face diferenta dintre viata si moarte pentru bolnavii COVID-19 sunt ocupate. Sufocarea spitalului cu valul de braileni infectati din ultimele zile a dus si la reamenajarea saloanelor, autoritatile incarcand pe cat posibilil sa aduca paturi de la alte  sectii noncovid.

Daca in timpul Starii de Urgenta, Braila a fost unul dintre cele mai sigure judete, in data de 15 mai inregistrand doar 23 de cazuri de infectare cu coronavirus, in doua luni si jumatate de relaxare s-a ajuns la 813 de infectari, dar si 20 de decese ( 14 confirmate in Braila, 4 in Galati, 1 in Tulcea si 1 Ialomita-transferate la Braila). Doar in ultimele 24 de ore, 51 de braileni au fost testati pozitiv si internati in spital.

Citeste si BREAKING NEWS / Braila depaseste inca un prag al infectarilor / 51 de noi cazuri in doar 24 de ore

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>