Published On: vin, iul. 17th, 2020

Dragomir se va plictisi castigand si de aceasta data alegerile / PNL nu are cu cine sa-l bata

PNL: politica fara politicieni si alegeri fara candidati in anul cu pandemie. Aceasta este situatia in trei judete din tara, printre care si al nostru. Organizatiile PNL Bihor, Giurgiu si Braila sunt codasele in oferta de candidati pentru alegerile care ne bat la usa in septembrie.

La Braila, Sondajele tuturor partidelor il indica pe Dragomir castigator detasat, cu majoritate simpla (peste 50%) dar si cu peste 25% fata de liberali. O provocare careia PNL pare ca nu are cu cine sa ii faca fata. Miza este atat de mare, iar  posibilii candidati sunt atat de slabi, incat nu pot castiga alegerile locale doar pe “carca” partidului de guvernamant tras cu “greu” de Orban & Co..

“De asemenea, nu am validat in judetele unde se poarta negocieri cu alte formatiuni politice, cum ar fi Galati, Maramures, Braila. Si este necesar pentru a putea valida candidatii sa se ajunga la o formula politica de colaborare cu partidele de dreapta, astfel incat sa maximizam sansele de a castiga si in aceste judete”, a explicat Ludovic Orban zilele acestea.
Deci, va exista o colaborare a organizatiei judetene PNL cu alte partide mai mici pentru a ajunge la un numitor comun. PNL Braila are nevoie oameni capabili si din cate a declarat si premierul, acestia nu se gasesc in interiorul partidului. Surse din interior spun ca se poarta discutii cu USR Braila, iar conditia primordiala a acestora pentru  o alinta PNL-USR este ca cei din urma sa dea candidatul la primarie, in persoana lui Catalin Stancu.

Doar propria-i greseala il poate face pe Dragomir sa piarda

Actualul primar al urbei sta atat de bine in sondaje incat “restul”, pentru ca nu reuseste sa ofere un candidat care sa il “incurce”, incearca sa foloseasca zvonul tot mai intens cu privire la un un dosar de pe vremea in care era  doar presedintele Asociatiei Columbofila Danubius Braila si membru in Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania, dosar de care ar fi fost spalat cu ajutorul colegilor de partid.

Prin urmare, doar un atac generalizat si bazat pe fapte reale grave il pot misca din loc pe Dragomir, chiar daca este cel mai bun primar pe care l-a dat PSD pana acum.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>