Published On: mar, iul. 14th, 2020

De rasul gainilor / A furat gazonul din fata cimitirului Sfanta Maria. Motivul pentru care a recurs la acest gest te va soca

Cea mai trasnita idee “made in Braila” din ultimul timp este chiar de rasul gainilor. Barbatul a recurs la un gest, pe cat de disperat, pe atat de aberant, pentru a nu isi lasa orataniile din curte fara de’ale ciocului. Facandu-i cu ochiul proaspatul gazon de un verde aproape “mortal”, sadit in fata cimitirului Sfanta Maria, acesta nu a mai stat pe ganduri si a trecut la atac.

Pe imaginile surprinse de camerele de supravghere din zona se observa cum barbatul desprinde o bucata de gazon, o pune intr-o sacosa, pleaca, apoi se intoarce pentru a mai desprinde inca o bucata. In scurt timp insa, el a fost identificat de catre politistii locali, acesta primind o sanctiune de 2.000 de lei. Individul a adus totodata gazonul inapoi, redand viata gazonului.

Explicatia pentru fapta hotului este data chiar de primarul Dragomir, care ii ofera si cateva sfaturi cultural-educative. “Ce sa mai spunem de cel care a furat rulourile de gazon montate de doua saptamani la Cimitirul Sfanta Maria pentru a le da la gaini !!! In loc sa fure gazonul mai bine citea cateva citate ale marilor personalitati brailene pentru a face o comparatie si observa cat de nesimtit poate fi. Stiu, acum unii vor spune ca primarul i-a facut nesimtiti pe cei care arunca gunoi, si nu este frumos din partea mea .…. dar ei daca ii apreciaza sa-i ia acasa !!!”

Minutul 2.30

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Ciprian spune:

    Cum sa furi gazonul má? Doamne cé oameni…

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>