Published On: joi, iul. 2nd, 2020

Covidul “seaca” fantanile arteziene din Braila

Este oficial! Fantanile arteziene din municipiu raman inchise si nu din lipsa apei, ci din cauza pandemiei de coronavirus. Anuntul vine din partea primarului Dragomir care afirma ca motivul pentru care s-a luat aceasta decizie este unul simplu: pot reprezenta un pericol pentru brailenii care trec prin apropiere, vaporii de apa avand capacitatea de a purta virusul.

Fantanile nu vor fi pornite decat dupa incetarea starii de alerta: „Fantanile vor fi pornite atunci cand starea de alerta va inceta, deoarece se considera de catre specialisti ca vaporii de apa pot purta virusul COVID-19 si pot reprezenta un pericol. Pentru evitarea oricaror situații contradictorii sau suspiciuni si pentru a limita raspandirea virusului, toate fantanile din municipiul Braila sunt oprite pana la incheierea starii de alerta”, a declarat Primarul Marian Dragomir (PSD) in cadrul celei mai recente sedinte CLM.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>