Published On: vin, iul. 31st, 2020

Comunicatul de cacat al PNL Braila ne cere sa votam IMPOTRIVA PSD, nu PENTRU PNL / Care PNL?

Comunicatul de presa al PNL Braila in care se anunta candidatura la presedintia Consiliului Judetean Braila a actualului prefect Catalin Boboc si la Primaria Braila a lui Lucian Caprariu plus formarea unei aliante dintre PNL si Braila Noua este patetic ca o sorcova.

Mesajul este unul anti-PSD, ceea ce inteleg de la un adversar, insa nu inteleg de ce “este mai important ca niciodata sa sanctionam prin votul fiecaruia” PSD, care in ultimii 30 de ani a facut numai rau. Sunt de acord ca facut rau, dar, ba, baieti si fete de la peneleu, USL era cumva formata din PSD plus PNL plus partidul de buzunar al lui Voiculescu?

Sunt de acord sa “redam Brailei gloria de altadata”, dar cum adica ba boilor “a carei singuri martori sunt cladirile emblematice ale orasului”? Ba, voi ati uitat de la ce partid sunt regii retrocedarilor? Si nici nu vedeti ca aceste cladiri sunt in paragina? Nu vreti voi sa va intrebati ce partid are legaturi cu retrocedarile si cu noii imbogatiti de acesta si de acestea?

In final, ni se comunica faptul ca “avem puterea sa fim mandri din nou”. Da’ cand am mai fost noi mandri de voi, ba? Va credeti Hagi si Nationala din ’94?

Vreti sa ne mandim si sa votam cu unul care aduce o turnatoare la Securitate in locul lui si cu altul care e mare crai? Nu, ba, nu votam impotriva, noi vrem sa votam pentru. Daca nu avem cu cine, mai bine stam acasa. N-o sa riscam sa ne infectam cu coronavirus pentru unii ca voi!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>