Published On: joi, iul. 30th, 2020

BREAKING NEWS / Braila depaseste inca un prag al infectarilor / 51 de noi cazuri in doar 24 de ore

Potrivit informatiilor transmise de Institutia Prefectului, de la inceputul pandemiei de coronavirus, la Braila au fost inregistrate, in total, 813 de cazuri, dintre care 51 sunt cazuri nou confirmate in Braila, in ultimele 24 de ore.
De asemenea, la Braila sunt internati, in acest moment, 302 pacienti, 7 dintre aceștia fiind transferati din alte judete.
In ceea ce privește numarul deceselor, astazi, in judetul nostru sunt inregistrate 20 ( 14 confirmate in Braila, 4 in Galati, 1 in Tulcea și 1 Ialomita-transferate la Braila). Totodata, la acest moment, sunt 245 de persoane in carantina si 36 in izolare la domiciliu.
De asemenea, va informam ca in ziua de 29 iulie 2020, politiștii au actionat in sistem integrat, alaturi de jandarmi, politiști de frontiera și politiști locali, in contextul prevenirii și combaterii raspândirii COVID – 19. Astfel, in ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala și interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 455 de persoane și a 25 de societati comerciale.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate 45 de sanctiuni contraventionale, dintre care:

     18 pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, in conformitate cu Legea 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

     27 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991pentru sancţionarea faptelor de incalcare a unor norme de convieţuire sociala, a ordinii şi liniştii publice, aplicate in contextul COVID-19.

Totodata, politiștii braileni au desfașurat și 5 actiuni punctuale, in cadrul carora au efectuat verificari in mijloacele de transport in comun municipal și intrajudetean și in cele cu regim de TAXI, având ca principal obiectiv siguranta cetatenilor, in contextul prevenirii raspândirii COVID – 19.

De asemenea, s-a actionat și in mijloacele de transport persoane ce apartin marilor societati din judetul Braila, cu ajutorul carora angajatii acestora se deplaseaza la și de la locul de munca. Astfel, au fost legitimate 240 de persoane și oprite in trafic și verificate 142 de vehicule, fiind aplicate 45 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 11.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>