Published On: mie, iul. 8th, 2020

Am aflat misterul gropilor din Braila / Pamantul are alergie la asfalt si il “scuipa” cu putere

S-a elucidat misterul! Pamantul din Braila are alergie la asflat. Doar asa se explica craterele rasarite din asfalt… din asflatul nou turnat, din capacele de canalizare.

Operatiunea “Marea parcare” se lasa cu gauri adanci, totul la doar un an de la taierea panglicii.

Parcarea blocului A 28 a fost receptionata, cu mandrie, in urma cu doar 1 an de Primaria Braila, sub ochiul vigilent al responsabililor. Si chiar credem ca a fost folosit doar un ochi, celalalt fiind inchis sau bandajat… un fel de pirat.

Astazi, investitia de mamtuiala pare sa fie cam gauroasa, ba chiar periculoasa pentru masini. Canalizarile, “operate” de firmele specializate in transarea banului public, arata ca dupa razboi.

Dar nu e panica, asa-i? Poate v-a mai ramas vreo buruiana pe care sa o plantam in canalizare, asa pentru semnalizare, semn ca flora Brailei nu s-a ofilit.

Acum, la vederea acestei batai de joc, ne putem aminti de lauda primarului Dragomir, caruia mai sa ii sara nasturii camasii roz cand se “umfla in pene”, povestind cum a asfaltat cartiere intregi dupa mai bine de 30 de ani de cand acestea nu au mai vazut covor asfaltic. Domnu’ primar, anul viitor ce ne facem daca aceste cartiere “refacute” se vor gauri in spiritul traditiei brailene? Am descoperit ca pamantul are alergie la asfalt (pe banii nostri) dar si pe noi ne cam ia mancarimea cand vedem cu cata bataie de joc suntem carpiti.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>