Published On: lun, iul. 6th, 2020

A MURIT! Destinul tragic al batranei torturate in gospodaria groazei

Batrana de 84 de ani din Creteni, Valcea, care a fost torturata de propria fiica cu probleme psihice, a murit.

In urma cu o luna si jumatate, un video cu o femeie care isi batea propria mama, avea sa fie viral in mediul online. In filmarea facuta prin gard se poate observa cat chin si cata umilinta indura o octogenara care nu se poate apara de furia celei care ar trebui sa o ingrijeasca, de propia fiica. Dezbracata si cu sezutul in noroi, batrana nu reuseste sa se ridice si din aceasta cauza este batuta cu palmele peste fata.
Batrana ramane pe sol neavand forta sa se ridice si atunci se dezlantuie furia monstrului. Femeia, care este incaltata, vine si o loveste cu picioarele in cap.

Filmarea se opreste brusc cand ii suna telefonul celui care filma intreaga scena, prin crapatura gardului. Video-ul a ajuns si la politisti iar Judecatoria Dragasani a emis un ordin de protectie pe o perioada de 3 luni de zile, dispunand evacuarea fiicei din locuinta comuna si obligatia de a nu se apropia de mama ei la o distanta mai mica de 10 m.

Acum, tot chinul indurat de biata femeie s-a terminat. Alexandru Cumpanasu a scris pe pagina lui de Facebook ca batrana, care a fost torturata de propria fiica, si-a gasit sfarsitul. Tot acesta da sigurari ca informatia primita a fost verificata.

„A MURIT! Batrana din Creteni torturata de MONSTRUL de fata a ei a murit. Nu sunt capabil sa va spun acum mai mult. Am fost anuntat de un consilier local din localitatea Creteni. Am luat confirmarea de la toate institutiile. Sunt foarte ravasit. Revin cu detalii”, este mesajul postat pe Facebook de Alexandru Cumpanasu.

Citeste aici intreaga poveste a batranei terorizate de propia fiica VIDEO Suferinta unei batrane in casa groazei / Dezbracata, batuta si umilita

Citeste si Bomboana de pe coliva sanatatii brailenilor / Vorbe multe si dat din umeri in stil politicienesc

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>