Published On: lun, iul. 13th, 2020

Anunt public

Share This
Tags

OBRETIN FLORINEL SI OBRETIN MARIA ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA LUARII DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE DE CATRE APM BRAILA IN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI PENTRU “CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO SELF-SERVICE SI IMPREJMUIRE” PROPUS A FI AMPLASAT JUDETUL BRAILA, ORAS FAUREI, STRADA PIETII, NR. 27 : PROIECTUL PROPUS NU SE SUPUNE IMACTULUI ASUPRA MEDIULUI.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL APM BRAILA , DIN MUN. BRAILA, B-DUL INDEPENDENTEI, NR. 16, BLOC B5, DE LUNI PANA VINERI, INTRE ORELE 9.00-13.00, PRECUM SI LA ADRESA DE INTERNET www.apmbr.anpm.ro sectiune Reglementari/Acorduri de Mediu/Drafturi acte reglementare.

PUBLICUL INTERESAT POATE INAINTA COMENTARII/OBSERVATII LA PROECTUL DECIZIEI DE INCADRARE IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA DATA PUBLICARII ANUNTULUI PE PAGINA DE INTERNET A AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>