Published On: mar, iun. 23rd, 2020

Ziua si infectarile. Avem cifrele oficiale / Cati braileni diagnosticati cu COVID-19 sunt acum internati in Spitalul Judetean

Cazuri noi in ultimele 24 de ore la Braila. Alte 6 persoane au primit testul poztiv la COVID-19 si au fost internate in Spitalul Judetean Braila. Asta dupa ce weekend-ul trecut, 23 de braileni au fost diagnosticati cu teribilul virus.

Pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, astazi, 23.06.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate  1386 de persoane, aflate in izolare voluntara si 49 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.

Mentionam ca 9328 de persoane  au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile si 1169 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata.

De asemenea, conform raportarii DSP, de la inceputul pandemiei, la Braila 131 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 37 au fost declarate vindecate si externate, iar 94 de pacienti sunt internati in spital. Alti 6 pacienti, respectiv 4 confirmati in Braila si 2 in Galati, au decedat in Spitalul Judetean de Urgenta Braila. In total ar fi 135 de braileni infectati de la inceputul pandemiei si pana astazi insa centralizarea celor 4 morti se face separat.

In ceea ce priveste raportarea IPJ Braila, in ziua de 22 iunie 2020, politistii au actionat in sistem integrat, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19.

Astfel, in ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a masurilor si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 1.563 de persoane si a 14 societati comerciale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>