Published On: Dum, iun. 28th, 2020

VIDEO Fetita de un an, salvata de la inec / Salvatorul ei este EROUL de astazi al Brailei

A imbracat “uniforma” de EROU. Salvator cu norma completa!

O fetita de doar 1 an si 6 luni a fost la un pas de inec sambata seara, in zona Insula Cailor din Galati. Venita cu parintii pentru cateva ore de relaxare in natura, fetita a fost luata de valuri cu piscina gonflabila in care aceasta se juca. Micuta a fost scoasa din apa de cativa inotatori, iar un tanar politist aflat in zona a resuscitat-o pana la sosirea la fata locului a elicopterului SMURD, timp in care micutei i-a revenit pulsul. Aceasta a fost transportata la Spitalul de Copii din municipiul Galati, in stare stabila, dar grava.
Salvatorul fetitei este Valentin Ganea, ofiter de Managementul Situatiilor de Urgenta in cadrul Penitenciarului Braila. Acesta se afla in timpul liber si se plimba pe malul Dunarii.

Inspectorul de Politie Penitenciara, Valentin Ganea, este colegul nostru din cadrul Penitenciarului Braila, care, aflat in timpul liber, a depus tot efortul pentru a resuscita si, ulterior, a mentine in viata, pana la sosirea echipajelor medicale, un copil aflat in pericol de inec. Felicitari colegului nostru pentru interventia prompta!”, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Braila, Simona Kober.

 

Citeste si Lucrurile se complica / BOOM al imbolnavirilor in Braila

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>