Published On: lun, iun. 8th, 2020

VIDEO El este PIROMANUL din Hipodrom care a bagat spaima in locuitorii din zona

Astazi dimineata, in jurul orei 08.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila l-a depistat pe un barbat in varsta de 51 de ani, din Braila, banuit ca ar fi autorul incendierii modulului de colectare selectiva a deseurilor situat langa fosta centrala termica din zona Ascunsa, cartier Hipodrom, incendiere ce a avut loc in seara zilei de 07.06.2020. Barbatul a fost identificat cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona. Pe imagini se observa cum individul se apropie de modulul respectiv, verifica sa vada daca poate lua ceva de acolo, se mai plimba prin zona, apoi se reintoarce la modul, profita de faptul ca una dintre usi este deschisa, intra in modul, da foc la ceva din container, apoi iese, isi ia lucrurile si iese din raza vizuala a camerelor. Pe imagini se observa cum focul cuprinde intreg modulul, iar, alertat de trecatori, un barbat care avea masina parcata langa modul isi muta autoturismul, pentru a nu fi afectat de flacari. Apelati prin 112, la fata locului sosesc si pompierii, care lichideaza incendiul.

In aceasta dimineata, barbatul a fost depistat de catre politistii locali tot in acea zona. De altfel, din primele cercetari, se pare ca acesta ar fi asistat la intreaga derulare de forte a pompierilor, urmarind de pe margine atat propagarea incendiului cat si stingerea lui.
Dupa ce a fost depistat, a fost condus la sediul Politiei Locale Braila pentru identificare. Ulterior, a fost predat IPJ Braila, in vederea continuarii cercetarilor pentru savarsirea infractiunii de distrugere prin incendiere, fapta pedepsita cu inchisoare de la 2 la 7 ani.

 

Citeste si Incendiu in cartierul Hipodrom / Focul ar fi fost pus intentionat

Citeste si Crima in miez de noapte in Braila / Trupul barbatului zacea pe asfalt

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>