Published On: Dum, iun. 21st, 2020

VIDEO Bairam PSD-ist in pandemie / “Sefu’ la judet” a venit sa inspecteze buna desfasurare a distractiei

Vineri dupa-amiaza, o petrecere s-a dezlantuit la etajul terasei din Parcul Monument, petrecere in care iresponsabilitatea apare pe meniul zile. In locul de casa al PSD-ului brailean multe s-au pus la cale, multe limbi s-au dezlegat si nenumarate hore s-au jucat. Intamplator sau nu, numele patroanei acestui local parca este predestinat “succesurilor”: Tudose. Nume cu rezonanta atat gastronomica cat si politica. Dar astea sunt detalii si coincidente, nu-i asa?!

Petrecerea desfasurata la inaltime, departe de privirile brailenilor cu frica de Dumnezeu si de virus, s-a incins. In timp ce judetul fierbe iar cazurile de coronavirus vin buluc, unul dupa altul, bairamul “celor care pot” s-a desfasurat pe ritmul muzicii de petrecere.  Horele si invartelile au fost nelipsite, fara distantare sociala. De masti, nici nu poate fi vorba. Regulile sunt doar pentru unii, iar pentru ceilalti sunt facute doar pentru a fi incalcate. Cu buna stiinta!

In miezul distractiei l-am zarit si pe presedintele Consiliului Judetean Braila, venit probabil sa inspecteze buna desfasurare a distractiei care incalca orice regula a pandemiei, atat sociala cat si de bun simt. Circul dintre el si prefect pare ca l-a istovit atat de tare incat a ales sa se relaxeze inspectand buna desfasurare a bairamului cu miros de buchet de trandafiri.

Si ce daca judetul Braila devine treptat un nou focar la nivel national, sub atenta incompetenta a presedintelul de Consiliu Judetean? Si ce daca se moare? Si ce daca specialistii urla din toti plamanii sa purtam masti si sa pastram distantarea sociala?

In momentul bairamului care incalca orice regula, Spitalul Judetean de Urgenta Braila era lovit in plin de coronavirus, mai multi medici si asistentente fiind infectati si internati in spital, cercul epidemiologic asteptand sa fie testat COVID, la ora publicarii acestui articol neintamplandu-se inca nimic in acest sens.

Domnule Francisk Chiriac, PSD nu este imun la coronavirus (dovada inca VIE fiind chiar Silviu Mangiurea). V-ati facut insa vaccinul impotriva bunului simt si al brailenilor.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>