Published On: mar, iun. 2nd, 2020

Viceprimarul PSD al Brailei pune in pericol un oras intreg

Cand brailenii stau cuminti in case si incerca, pe cat ii tine bugetul, sa isi cumpere masti, ba chiar sa le si foloseasca, unii cetateni cu puterea in mana nu fac decat sa isi bata joc de sanatatea votantilor. Dupa ce poza, in care liderii PNL stateau la sprituri in jurul unei mese bogate, fara distantare sociala si fara masca, a devenit virala facand inconjurul internetului, astazi, ziarul Infobraila prezinta alte poze, infatinsand un ales local in timp ce sfideaza orice regula de distantare sociala dar si de bun simt.
In imagini apare viceprimarul Brailei, Jantea Crican, relaxat la cumparaturi cu sotia si cu copilul, intr-un cunoscut hIpermarket din municipiu. Sfidand parca toti brailenii din jurul sau, acesta apare cu masca in barbie, cutreierand printre raioane. Desi de obicei angajatii magazinului sunt atenti la conduita cetatenilor care le trec pragul, de aceasta data se pare ca carnetul de membru a castigat inca o data in fata mediocritatii.
Inca de la inceputul pandemiei, membrii PSD Braila s-au afirmat cu gesturi, vorbe si fapte care nu fac onoare alegatorilor de buna credinta. Reamintim circul creat de cei doi grei din PSD, Marian Dragomir si Francisk Chiriac la auzul vestii ca in spitalul nostru ar putea fi adusi pentru a fi tratati bolnavi de COVID-19 din alte judete. Sa nu uitam nici de europarlamentarul Mihai Tudose care a impartit tara in braileni si “restul”.
Primarul Marian Dragomir a fost informat in repetate randuri asupra comportamentului uneori deplasat, alteori chiar violent al viceprimarului, insa masurile intarzie sa apara.
Pentru a obtine un punct de vedere asupra situatiei deloc de apreciat in care a fost surprins viceprimarul PSD, Jantea Crican, reporterii INFOBRAILA au incercat in repetate randuri sa il contacteze telefonic pe Dragomir, insa nu li s-a raspuns.
Reporterii nostri au luat legatura cu directorul DSP Braila insa acesta nu a dorit sa faca niciun comentariu, indrumandu-i sa ia legatura cu politia pentru a face sesizarea.
Contactand politia Braila,  Operatorul 17 a ne-a declarat ca “politia se poate autosesiza odata cu publicarea imaginilor, indiferent cum ia la cunostinta, dupa cum s-a intamplat si la nivel mai inalt cu fumatul in birou. S-au aplicat sanctiuni si dupa publicare. Persoanele care nu respecta obligatia de a purta masca in spatiile inchise sunt sanctionate contraventional cu o amenda cuprinsa intre 500 si 2500 de lei.  Indiferent cum, atunci cand fotografia va fi publicata, politia va lua la cunostinta si isi va face treaba”

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>