Published On: vin, iun. 5th, 2020

Veste buna! Inca un brailean vindecat / Cati infectati cu COVID-19 sunt de fapt astazi in judet

Share This
Tags

Pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, astazi, 05.06.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate 2018 de persoane, aflate in izolare voluntara si 44 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.
Mentionam ca 6.471 de persoane au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile si 1119 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata.
De asemenea, conform raportarii DSP, de la inceputul pandemiei, la Braila 45 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 23 au fost declarate vindecate si externate, iar 2 pacienti transferati din municipiul Galati, in stare critica, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pe sectia ATI, au decedat. Noul caz a fost confirmat joi seara, si este un barbat din izolare, din judet, fara contacti directi.
In ceea ce priveste ultimul pacient declarat vindecat si externat, este vorba despre un angajat alPrimariei Braila.
In ziua de 4 iunie 2020, politistii au actionat in sistem integrat, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19. Astfel, in ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a masurilor si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 1427 de persoane si al 12 societati comerciale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>