Published On: mie, iun. 3rd, 2020

Vechiturile ruginite din Braila, tinta politistilor locali

De la inceputul anului 2020 si pana in prezent, politistii locali din cadrul Biroului Circulatie pe Drumurile Publice al Politiei Locale Braila au identificat 70 de autoturisme fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al municipiului Braila. In urma demersurilor politistilor locali, cei mai multi proprietari s-au conformat somatiilor si si-au ridicat autoturismele de pe domeniul public, eliberand trotuarele, parcarile sau chiar partile carosabile pe care le ocupau abuziv. In acest moment, 15 autoturisme se afla in termenul de 10 zile conf. Art. 2 din Legea 421/2002 pentru eliberarea terenurilor ce apartin domeniului public sau privat al municipiului Braila. In 6 cazuri, acolo unde proprietarii nu s-au conformat somatiilor, autovehiculele au fost ridicate de pe domeniul public de catre SC Braicar SA Braila si transportate la Depoul din cartierul Radu Negru al societatii.
Politistii locali vor continua actiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>