Published On: mar, iun. 23rd, 2020

Seful CJ Braila crede ca pakistanezii nu stiu engleza si ca de plicitiseala au distrus spitalul / Doamne, cat de prost e!

Presedintele CJ Braila, Francisk Chiriac, da din nou cu bata in balta, tot pe un subiect legat de pandemia de coronavirus. Intr-o conferinta de presa sustinuta astazi in biroul sau urias din Palatul Administrativ, Chiriac a povestit despre pakistanezii gasiti pozitiv la coronavirus internati in Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Seful CJ Braila a spus ca acestia au distrus o sectie nou-nouta pe motiv de dependenta de tutun si plictiseala, mai ales ca acestia nu sunt vorbitori de limba engleza, sa mai schimbe si ei o vorba cu vorbitorii nostri de la spital.
“S-au plictisit. Fiind o perioada foarte indelungata de aaa… aa.. in Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Plictisindu-se, marea majoritate fiind fumatori, fiind, nefiind vorbitori de limba romana sau limba engleza au inceput sa creeze anumite probleme in cafrul spitalului“, a spus Chiriac.
Trecand pe langa balbaielile cu care deja a oripilat pe toata lumea, presedintele CJ Braila nu stie ca in Pakistan limba engleza este limba oficiala, prin urmare si bolnavii recalcitranti o stiu. Poate va fi incercat Chiriac sa schimbe o vorba cu ei sau poate politistii pe care i-a trimis sa-i potoleasca, dar daca el si “militienii” vorbesc engleza cum vorbesc romana e clar unde e problema.

CITESTE SI: VIDEO Bairam PSD-ist in pandemie / “Sefu’ la judet” a venit sa inspecteze buna desfasurare a distractiei

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>