Published On: Dum, iun. 7th, 2020

Se mai redeschid mall-urile? / Cat mai au de asteptat brailenii cu chef de cumparaturi

Redeschiderea mall-urilor, tot mai aproape. Atat ministrul Finantelor Publice cat si cel al Satanatii au hotarat ca a treia etapa a relaxarilor din 15 iunie sa aduca cu ea si mult asteptatul moment al redeschiderii centrelor comerciale.

Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie”, a afirmat Florin Citu,
Intrebat daca este atat de importanta zona mall-urilor pentru economia romaneasca, Citu a raspuns ca este importanta pe termen scurt, deoarece “oamenii trebuie sa iasa din casa, dupa ce merg la birou, ca sa poata sa socializeze”, fiind şi un factor de natura psihologica.

Totodata, Nelu Tataru a declarat ca este foarte posibil ca magazinele din mall-uri sa se deschida etapizat “intai magazine, apoi food-court, apoi locurile de joaca. Dar vorbim de 15 iunie. Vom avea aceste discutii şi vom pune in discutie evaluarea la un anumit moment care va decide şi ce se deschide din interiorul mall-urilor. Vom anunta cu doua zile inainte, dar discutiile cu agentii economici sunt cu saptamani inainte. Fiecare este pregatit, pentru compartimentul pe care il are.”

 

Citeste si Imaginile momentului in Braila / Au inceput cautarile barbatului disparut ieri in apele Dunarii

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>