Published On: vin, iun. 26th, 2020

S-a urcat scroafa-n copac / Petrea se autopropune candidat la primarie/ ProRomania vrea doar sa destabilizeze dreapta

Nou aciuatul in ograda “ProRomania” Braila si cel care sta de-a dreapta lui Razmerita, are idei uluitoare, idei cu care, spera el, sa ii dea “transpiratii” primarului Marian Dragomir. Fost deputat PSD, Silviu Dorin Petre  vrea sa il detroneze pe actualul primar, lucru care, pana acum nu l-a miscat deloc pe Dragomir, acesta ignorandu-i complet balivernele. De ce? Pentru ca Petre face aceasta miscare la comanda PSD, in incercarea de a destabiliza o posibila dreapta unita.

La vedere, fostul deputat a facut cateva calcule si i-au cam dat cu minus, asa ca a propus cateva adunari cu PNL, USR-PLUS si cu PMP pentru ca a-i da ca rezultat fotoliul de primar. Mai precis, el considera ca singura cale de a il invinge pe Dragomir este o alianta intre partidele mai sus mentionate care sa il aiba pe el candidat unic, adica un papagal ProRomania de stanga! Aloooo, domnul Petre, ati intrebat pe cineva daca vrea aceasta alinta inainte sa organizati conferinta de presa in Gradina Publica sau doar ati vrut sa beti o bere la terasa Cameliei Gusatu?  Oxigenarea nu prea v-a ajutat la nimic, mai tare v-a incurcat gandurile. Si cand gandurile sunt incurcate, porumbeii va ies pe gura si vi se usureaza drept in moalele capului. Altii, rautaciosi, ar spune drept in gat!

Mai baieti, pro ce vreti voi, mai putin Romania, intelegem ca nu va baga nimeni in seama, dar voi nici ziarele nu le cititi?  Ponta (sefu’ vostru) are discutii cu Ciolacu pentru o eventuala alianta ProRomania – PSD?  Nu va mai faceti de ras, inca o data, pentru destabilizarea dreptei, ca e oricum destabilizata si fara sa va scremeti voi.. Poate faceti vreo gafa si uniti drepta impotriva lui Marean, ca vedeti voi placute suedeze de la Misu Ponta.

“S-a urcat scoafa in copac” este o expresie romaneasca, fara conotatii jignitoare aduse regnului animal. Daca aveti probleme in descifrarea sensului va recomandam un search pe Google.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>