Published On: sâm, iun. 27th, 2020

Presedintele CJ Braila nu a mai cumparat testere pentru PCR-ul spitalului judetean / Speranta moare ultima, oamenii mor primii!

“Avem teste suficiente, avem şi un acord cadru semnat de spital cu o firmă producătoare pentru încă 6.000 de teste, deci teste ar fi. Îmi doresc să fie testat şi personalul medical şi administrativ din centrele Direcţiei de Asistenţă Socială. Voi avea o discuţie şi cu primarul, pentru că şi aceşti oameni intră foarte mult în contact cu persoane vârstice şi dorim să nu avem un astfel de focar”, spunea plin de entuziasm proletar seful CJ Braila, Francisk Chiriac, la inceputul lumii mai.
Incompetenta, prostia, suficienta si aroganta, sunt cuvintele cu care au caracterizat cititorii Infobraila felul in care seful CJ Braila, PSD-istul Iulian Francisk Chiriac, a gestionat, impreuna cu dr Delia Rasnoveanu, situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, mai ales dupa ce valul de coronavirus a lovit in plin cadrele medicale aflate la datorie.
Si astazi, cadrele medicale asteapta sa le fie facute teste de coronavirus, conform indicatiilor DSP Braila, iar altii rezultatele. Va intrebati de ce aceasta intarziere, cand in curtea spitalului se afla un aparat PCR donat de o firma privata, iar la DSV un laborator pregatit dar neutilizat niciodata pentru coronavirusul uman? Pentru ca la Braila nu mai sunt kit-uri de testare PCR, cele venite la pachet cu aparatul fiind consumate demult. Cine ar fi trebuit sa se ingrijeasca de aceste lucruri: conducerea mahmura a spitalului si laudarosul sef al judetului, ala care le rezolva pe toate, uneori inainte sa existe problema.
Acum se pot face teste pentru Covid-19 și la Brăila. Laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila a fost acreditat. Investiția făcută de Consiliul Județean Brăila a fost întregită de firma Agricost by Aldahra, care a donat aparatul PCR Real Time pentru testarea COVID-19. Personalul medical este pregătit”, a scris Chiriac pe Facebook.
Nu comentam asupra faptului ca tampitul asta crede ca oamenii nu au ce face altceva decat sa-l urmareasca pe el pe Facebook, dar “acum” pentru Chiriac nu inseamna mare lucru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>