Published On: sâm, iun. 20th, 2020

Lumea traficantilor de droguri din Braila, zguduita dupa un flagrant / Sute de grame de stupefiante urmau sa ajunga pe piata neagra

Trei barbati, de 21, 26 si 30 de ani din Braila au fost prins dupa un flagrant realizat de DIICOT in colaborare cu BCCO (Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate ). Tinerii au ridicat coletul din municipiul Galati, si dupa filaj, au fost opriti la intrarea in municipiul Braila. Coletul cu droguri venea din Spania, iar inauntrul sau au fost gasite, disimulate printre mai multe articole vestimentare şi medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de hasis si aproximativ 20 de grame de cocaina.

La data de 18 iunie 2020, inculpatii au fost implicati in activitati de preluare, detinere, transport a unor cantitati de droguri de risc si de mare risc, expediate prin colet din Spania, cu ridicarea acestuia din municipiul Galati, cantitatile de droguri de risc si de mare risc urmand a fi comercializate pe raza judetelor Galati si Braila“, sustin procurorii DIICOT.

Doi dintre cei trei au fost prinsi in flagrant de politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) si de procurorii DIICOT, la intrarea in municipiul Braila, ulterior fiind identificat si destinatarul pachetelor de droguri. Acesta din urma fiind tot un brailean cu varsta de 30 de ani. Cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Galati, fiind acuzati de savarsirea infractiunilor de instigare la trafic de droguri de risc si de mare risc si trafic de droguri de risc si de mare risc.

Astfel, cei trei, P.G.S., F.A.I. si D.C.C., toti din municipiul Braila, au fost dusi la audieri, la finalul acestora fiind emise si ordonante de retinere pentru 24 de ore. De asemenea, inculpatii vor fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, sub acuzatia de instigare la trafic de droguri de risc si de mare risc si trafic de droguri de risc si de mare risc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>