Published On: Dum, iun. 28th, 2020

Lucrurile se complica / BOOM al imbolnavirilor in Braila

In Braila, lucrurile se complica. In doar doua zile am ajuns de la 165 de cazuri, la 196. Dintre acestea 102 persoane au fost externate si 6 au decedat. In timp ce pe plan local lucrurile au inceput sa scape de sub control, la nivel national situatia pare sa se  imbunatateasca.

Bilanțul de astăzi, la nivel national, arată 291 de infectări, mai puțin decât în ultimele zile, dar și mai puține teste – circa 7.000, față de peste 12.000 de teste făcute ieri.

Până astăzi, 28 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.313 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.814 au fost declarate vindecate și externate, iar bilanțul deceselor a ajuns la 1.612 morți. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost inregistrate alte 291 noi cazuri de îmbolnăvire.

Citeste si EXCLUSIV Focare de infectie cu coronavirus la SANTIERUL NAVAL si fabrica de confectii ENTERPRISES

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>