Published On: mie, iun. 10th, 2020

In atentia tuturor brailenilor! Visati la o cariera in armata? Acum este momentul

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila recruteaza candidati pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant din Ministerului Apararii Nationale și Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul” care pregatesc personal pentru nevoile ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2020 .

Numarul de locuri aprobate in institutiile de invatamant ale  Ministerului Apararii Nationale, care şcolarizeaza personal pentru nevoile unitatilor Ministerului Afacerilor Interne este de 136 locuri pentru ofiteri (101 locuri la institutiile de invatamant superior ale M.Ap.N. și 35 locuri la Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul”) şi 62 locuri pentru maiştrii militari, cu diferite specialitati.

Locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei și barbati, absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, sa aiba varsta de minimum și maxim 27  de ani impliniti in cursul anului participarii la concurs.

Informatii suplimentare privind perioada de recrutare, conditii de inscriere, continutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs se pot obtine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611212,  int. 27006) din cadrul inspectoratului, pe pagina www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera și pe pagina oficiala de facebook a inspectoratului – fb.com/isubraila.

Cererile de participare la concursurile de admitere in institutii de invatamant ale M.Ap.N. se primesc de catre structura de resurse umane, in raport de domiciliul sau reședinta inscrisa in cartea de identitate, pana la data de 16.06.2020.

Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila, b-dul Dorobantilor, nr. 468.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>