Published On: Dum, iun. 7th, 2020

Imaginile momentului in Braila / Au inceput cautarile barbatului disparut ieri in apele Dunarii

In urma cu cateva ore au inceput cautarile buzoianului disparut in cursul zilei de ieri, in apele Dunarii, in zona bratului Valciu.

Buzoianul a mers sambata cu un grup mai mare de prieteni, la pescuit, in judetul Braila. La un moment dat, barbatul a intrat in Dunare sa inoate, insa nu a mai revenit la locul de campare.

Cand si-au dat seama ca ceva rau s-a intamplat, prietenii buzoianului au sunat la 112 si au cerut ajutor.

Pompierii din Braila au mers la locul indicat de buzoieni si au inceput cautarile. De sambata dupa amiaza si pana la lasarea intunericului, salvatorii au cautat neintrerupt, insa nu au dat de trupul buzoianului. Cautarile s-au desfasurat atat pe malul celalalat al fluviului, cat si in apa, dar a fost in zadar.
Cautarile se vor desfasura pana ce va fi gasit trupul barbatului.

Reamintim ca ieri a fost o zi negra pentru pescarii de pe Dunare. Moartea si-a intors fata catre 4 pescari. Doi dintre ei s-au electrocutat, unul la Gropeni si unul in Insula Mare,  unul a cazut intr-un canal din Insula Mare si un altul a disparut in zona bratului Valciu. Braileanul electrocutat in IMB avea 42 de ani, galateanul electrocutat in zona Gropeni avea 51 de ani, buzoianul care s-a inecat in canalul din IMB avea 68 ani iar barbatul disparut avea 38 de ani.

 

Citeste si Zi blestemata pentru pescarii din Braila / 3 barbati morti si unul disparut in apele Dunarii

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>