Published On: mar, iun. 9th, 2020

I-a fost gasit trupul plutind pe apa, in zona localitatii Chiscani / Destinul tragic al familiei buzoianului inecat la Braila

In aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 16.00, a fost gasit buzoianul inecat sambata in apele Dunarii, in zona bratului Valciu. Cadavrul plutea pe suprafata apei in zona localitatii brailene Chiscani. Trei zile la rand un echipaj de la ISU Braila l-a cautat, insa fara rezultat. Astazi, cadavrul a fost scos din apa de pompieri si preluat de un echipaj de la Serviciul de Medicina Legala.

Reamintim ca sambata, barbatul de 38 de ani, din Potoceni, judetul Buzau, venise la pescuit in Insula Mare a Brailei, pe raza localitatii Frecatei. La un moment dat, au spus martorii, Vasile Petrache a intrat in apa cu gandul sa treaca Dunarea inot. Cu cativa metri inainte sa ajunga la mal, Vasile a fost inghitit de ape intr-o zona in care curentii sunt extrem de puternici. Prietenii au cerut ajutorul pompierilor iar de atunci si pana astazi salvatorii au cautat neintrerupt.
Vasile, lucrator in constructii, provine dintr-o familie greu incercata in ultima vreme. Anul trecut si fratele lui Vasile a decedat! Mama celor doi frati are tumoare cerebrala, iar tatal nu mai poate vorbi dupa ce a suferit o operatie de traheotomie.

Imagini din timpul cautarilor buzoianului inecat in Dunare

Citeste si Imaginile momentului in Braila / Au inceput cautarile barbatului disparut ieri in apele Dunarii

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>