Published On: joi, iun. 25th, 2020

Membrii PSD Braila il vor pe Ionel Epureanu sef la Consiliul Judetean / SONDAJ 74 la suta dintre pesedisti sunt nemultumiti de Francisk Chiriac

Un sondaj facut la cererea ziarului Infobraila, desfasurat in perioada 15 iunie – 22 iunie 2020, pe un esantion reprezentativ, cu subiecti care s-au declarat membrii sau sustinatori PSD, arata ca actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila, Ionel Epureanu, se bucura de o mai mare incredere si intentie de vot decat presedinte CJ in exercitiu, Francisk Chiriac.

Sondajul vine ca o confirmare a parerii multora referitor la managerierea problemelor directe a CJ in pandemie. Astfel,se arata ca popularitatea actualului sef al judetului este in declin. 74 la suta dintre respondenti sunt de acord ca Francisk Chiriac a gestionat prost masurile de combatere si prevenire a epidemiei de coronavirus.  Se pare ca mistourile, circul si lipsa de comunicare il costa scump pe seful CJ Braila in ochii membrilor PSD din judet.

Social democratii sunt de parere ca un presedinte mai bun ar fi actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean, Ionel Epureanu. In urma intrebarilor deschise, ei considera ca datorita experientei, calmului si profesionalismului de care a dat dovada in toti acesti ani de cand este membru important in conducerea judetului sunt calitati care il departajeaza de actualul presedinte al CJ.

Reamintim cititorilor nostri ca Ionel Epureanu a refuzat propunerile altor partide care se oferisera sa-l sustina pentru candidatura la presedintia CJ in 2016, bazandu-se si pe promisiunea expremierului Mihai Tudose de a-l sustine. Epureanu a ramas doar vicepresedinte, cunoscuta fiind neseriozitatea si camelionismul lui Tudose. Un foarte bun profesionist, Epureanu a stat in spatele lui Chiriac asigurand realizarea si implementarea bugetului judetean, dar neputand opri derapajele in care actualul sef al CJ Braila a aruncat atat PSD Braila cat si intreg judetul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>