Published On: sâm, iun. 27th, 2020

EXCLUSIV Focare de infectie cu coronavirus la SANTIERUL NAVAL si fabrica de confectii ENTERPRISES

Doua noi focare de infectie au aparut in Braila, in urma cu cateva zile, insa conducerile firmelor devenite focar au facut tot posibilul pentru a tine acest lucru departe de ochii presei. Surse din interiorul Santierului Naval VARD Braila ne-au dezvaluit ca 60 de muncitori au fost diagnosticati cu coronavirus pana acum.

Acum intrebarea este: A FOST PREMIERUL ORBAN IN PERICOL CAND A FACUT VIZITA LA SANTIERUL NAVAL?

Cel de-al doilea focar este la fabrica de confectii ENTERPRISES, unde 4 femei au fost deja confirmate cu temutul virus. Sursele de aici spun ca multe alte angajate au fost trimise acasa, prezentand stare febrila. Aceleasi surse ne-au dezvaluit ca, desi au fost anuntati ca in cursul zilei de ieri (n.r. vineri) reprezentantii DSP vor veni pentru a realiza ancheta epidemiologica si pentru a testa muncitoarele, pana la sfarsitul zilei nu si-au facut aparitia. Muncitoarele din aceasta fabrica de confectii sunt ingrijorate si spun ca, daca nu vor fi testate in cel mai scurt timp, nu se vor mai prezenta la serviciu.

Citeste si Presedintele CJ Braila nu a mai cumparat testere pentru PCR-ul spitalului judetean / Speranta moare ultima, oamenii mor primii!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>