Published On: joi, iun. 4th, 2020

EXCLUSIV / Descindere D.I.I.C.O.T. la traficantii de droguri din Braila. Unde si-a amenajat tanarul propria plantatie de “iarba”

Descinderea D.I.I.C.O.T. in doua locuinte din Braila s-a soldat cu confiscarea a 3,5 kg de “iarba” din casa unui brailean din cartierul Lacu Dulce. Plantatia crestea “armonios” in podul casei iar la momentul descinderii braileanul a declarat ca plantele sunt pentru uz propriu. Pe piata neagra a traficantilor de droguri marfa ar fi costat peste 3.000.000 de lei vechi.

La data de 20.05.2020 procurorii D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Braila impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Braila au efectuat doua perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane suspecte de savarsirea infractiunii de detinere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept.

In urma actiunii de la locuinta  inculpatului D.G. au fost ridicate 11 plante verzi tulpini, frunze si inflorescente de culoare verde oliv cu masa de 3,5 kg provenind dintr-o cultura indoor. Facem precizarea ca pe parcursul intregului proces penal persoanele cercetate beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale, precum si de prezumtia de nevinovatie” a declarat Procurorul Sef din cadrul D.I.I.C.O.T. la cerea ziarului INFOBRAILA.

 

Citeste si Braila risca sa ramana fara singurul medic epidemiolog, in plina pandemie / De ce nimeni nu se inscrie la concurs

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>