Published On: mie, iun. 24th, 2020

Esti blat, Boboc? Nicio o masura impotriva petrecerii pesediste din parc, supervizata de seful CJ Braila

Petrecerea pesedista din Parcul Monument, de la terasa care ii gazduieste de fiecare data pe urmasii comunistilor si securistilor din Romania, ramane fara urmari, in ciuda faptului ca imaginile cu seful CJ Braila, Francisk Chiriac, supervizand bairamul ilegal au devenit virale pe internet.

Pana acum, militienii se repezeau disperati sa-i amendeze pe cei care incalcau legea dand astfel de petreceri, dar numai “bombardierii” care scriau apoi pe Facebook “ami pare rau la domni politisti” erau amendati. “Bombardierii” politicii brailene pot, insa, sa-si faca de cap cum vor muschii lor. Nici Inspectoratul Judetean de Militie Braila si nici Prefectura, care cica ar trebui sa vegheze la respectarea legii de catre institutiile deconcentrate, nu s-au atins de sefu la judet si petrecaretii din parc.

Daca de la seful Militiei nu are nici dracu vreo asteptare, ca militienii se pricep doar sa se dea la ziaristi, nici prefectul nu da vreun semn de viata. Poate ca sefu’ la Prefectura, Catalin Boboc, o fi ramas cantonat in USL. Ba, baiatule, tu vrei sa ne scapi de ciuma rosie? Tu, care nu ai tupeu sa faci sa functioneze institutiile care sunt in curtea ta?

Boboc, sa vii sa te votam, sa-ti acordam increderea, Ca doar tu ai grija de respectarea legii, ca doar tu ai fost seful Comisiei Juridice din Senatul Romaniei. Ne anunti si pe noi cand iti vei indeplini atributiile, da?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>