Published On: mar, iun. 30th, 2020

Culegem ce-am semanat!

Primul milion de infectari cu coronavirus s-a produs, la nivel mondial, in trei luni. Ultimului milion i-a luat doar trei zile! Pentru prima oara, Romania zilelor noastre trece printr-o perioada in care informatia corecta, reala, ar trebui sa ne conduca pe drumul cel bun. Din nefericire, suntem in situatia de a ne supune unei majoritati formate din niste neica nimeni, care nu stiu nici daca pamantul se invarte in jurul soarelui, dar care sunt experti in coronavirus si in boala pe care o da acesta: COVID 19.
Romanii nu s-au putut informa corect, pentru ca aceasta posibilitate nu a existat cu adevarat. Sa ne uitam cine sunt cei care nu cred in existenta virusului, a bolii, a pandemiei. Veti vedea ca 99 la suta sunt marginalii societatii, oameni care nu au realizat nimic in viata lor, drojdia societatii, oameni pe care nu ti i-ai dori prieteni niciodata. Ceea ce vedem astazi arata ca toti cei care au tratat si trateaza pandemia de coronavirus “la misto” au sau vor avea de suferit. Odata cu acesti melteni, vom suferi toti, asa cum se intampla si in politica. Lipsa de creier, indolenta, aroganta, prostia, anturajul de retarzi, adaugata la modul superficial de a se informa, ii transforma pe cei cu un minim bun simt civic in victime.
Toti pasii gresiti pe care ii facem vor fi adaugati pe nota de plata a unui virus de care am crezut ca vom scapa, odata cu venirea verii. Acest lucru nu s-a intamplat, dimpotriva. Romanii care s-au inghesuit la munte si la mare vor plati. Iar numarul de infectari va creste. Poate ca media de 300 de infectari pe zi nu va sperie, dar asta inseamna aproximativ 50.000 pana la sfarsitul anului, ceea ce duce, din pacate, si la vreo mie de morti.
Autoritatile nu s-au facut corect intelese, ca sa nu mai adaugam exemplele proaste incepand de la bairamurile din Guvern, pana la ale presedintilor de consilii judetene sau europarlamentari, exemple care intaresc spusele celor care spun ca virusul si boala nu exista, pe principiul “Ce, ba, nu stie astia daca era periculos, ca altfel mai dadea ei barame?”
Culegem ce am semanat, ca noi toti i-am ales pe bezmeticii astia. Oamenii nu au incredere si nu se identifica cu mesajul oficial al autoritatilor, dar uite ca exista si dovezi care transcend tampeniile facute de mai marii zilei: coronavirul a pus stapanire pe Consiliul Judetean Braila si nu numai. Exista coronavirus si este periculos.
Trebuie sa impunem partidelor candidati mai buni, responsabili, ca tot se apropie alegerile locale. Stiu ca daca vom alege vreunul mai istet, viermii din jurul lui se vor repezi sa-l manance, dar suntem aici sa-l aparam si, odata cu el, sa ne aparam. Altfel, vom muri! Nu la timpul nostru, stabilit de divinitatea fiecaruia dintre noi, ci imbolnaviti sau condusi, sau si una si alta, de tampitii pe care-i semanam!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>