Published On: joi, iun. 4th, 2020

Coronavirus / Cifrele zilei la Braila. Detalii despre ultimele doua cazuri aparute astazi

Inca doua cazuri confirmate cu coronavirus la Braila. Pana acum 44 de braileni au fost infectati dintre care 22 au fost vindecati si externati.

Pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, astazi, 04.06.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate  1.987 de persoane, aflate in izolare voluntara si 43 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.

Mentionam ca 6.362 de persoane au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile si 1118 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata.

De asemenea, conform raportarii DSP, de la inceputul pandemiei, la Braila 44 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 22 au fost declarate vindecate si externate, iar 2 pacienti transferati din municipiul Galati, in stare critica, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pe sectia ATI, au decedat.

In ceea ce priveste noile cazuri, este vorba despre o angajata a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila care a fost testata pe data de 2 iunie 2020, iar rezultatul a fost pozitiv. In urma anchetei epidemiologice, 7 persoane care au  fost in contact direct cu persoana confirmata, au fost izolate intr-un apartament de tip familial. Al doilea caz este un barbat din municipiu, care locuia singur, fara contacti, acesta fiind internat in Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in cursul zilei de miercuri, 03.05.

In ziua de 03 iunie 2020, politistii au actionat in sistem integrat, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19. Astfel, potrivit IPJ Braila, in ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a masurilor si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 943 de persoane.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>